Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

REIZEN IN AUSTRALIË

Australië: Vrijheid en avontuur!
Australië is ongeveer 240 keer groter dan Nederland en telt slechts 23 miljoen inwoners. Ruimte genoeg dus om jezelf te (her-)ontdekken. 


Waar vind je paradijselijke surfstrandjes, uitgestrekte rode woestijnen, immense oerwouden, uitgestorven spookstadjes, de meest bijzondere dieren en bruisende wereldsteden zoals Sydney en Melbourne? Je vindt het in Australië, of te wel ‘Down Under’!


Het is díe variatie, gecombineerd met de relaxte atmosfeer en de mentaliteit van de Aussies, Australiërs, wat Australië tot één van de meest aantrekkelijke landen ter wereld maakt! Bovendien is het een land met een fantastisch klimaat en kun je dus vrijwel alle dagen van het jaar in je korte broek lopen! Wie wil dat nou niet?


HOE WERKT HET?

Reizen door Australië en Nieuw Zeeland is een fantastisch avontuur! De meeste backpackers reizen met de bus of met eigen vervoer zoals een camper of auto.


Met de bus
Het reizen met de bus is flexibel, super gemakkelijk en voordelig! Een buspas van Sydney naar Cairns, waarmee je bijna 3.200 km aflegt, kost slechts AU$450,- (ongeveer €285,-). Zelf hoef je niet zoveel uit te zoeken en bovendien leer je veel andere backpackers kennen in de bus. Met de bus reizen is ideaal, zeker als je helemaal alleen het avontuur aan gaat!


Via onze webshop bieden we een aantal flexibele buspassen in Australië en in Nieuw Zeeland aan. Met je Goldcard ontvang je ook nog eens extra korting!

Camper of auto huren

Reizen met een camper of auto geeft natuurlijk wat meer vrijheid, omdat je helemaal zelf je route kunt bepalen. Het idee om met een eigen stationwagen of campert door het immense landschap van Australië  te rijden, roept bij de meeste backpackers het idee van absolute vrijheid en avontuur op! Zeker als je samen met 1 of 2 reisgenoten reist, dan is het kopen of huren van een auto of camper ideaal! Een camper huur je al vanaf €39,- per dag!


Via onze webshop kun je heel eenvoudig zelf je offerte samenstellen voor camperhuur in Australië, maar ook in Nieuw Zeeland. Je krijgt met je Goldcard nog eens extra korting!

Camper of auto kopen

Een auto of camper kopen kan ook! Een typische backpacker stationwagen, zoals de Holden Commodore of de Ford Falcon, koop je tweedehands al vanaf €2.500,-.


Vliegen
Voor snel vervoer kun je natuurlijk ook kiezen voor een binnenlandse vlucht. Dat scheelt je vaak een hoop tijd en geld, maar je ziet dan natuurlijk veel minder van het prachtige landschap! Een binnenlandse vlucht kun je bijvoorbeeld goed gebruiken om snel van de Oostkust naar de Westkust te vliegen!


Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl